Vi erbjuder alla brudpar en bekväm och lyxig helhetslösning

Vi fotografer på Sandro samarbetar med frisörer från Sjöboden och Hudterpeuter från Hud i Harmoni. Hud i harmoni har sin verksamhet i Sjöboden som ligger naturskönt vid älven och har fina erbjudanden på behandlingar som är speciellt komponerade för brudpar. Miljön på Sjöboden är unik och det finns möjlighet att få sitta avskilt om man önskar. På bryggan finns uteplats vilken ger möjlighet till relax och njutning.

Vi är med och fotograferar under den tiden ni önskar, antingen dokumenterar vi hela dagen eller så tar vi enbart porträtt i den vackra miljön när ni är stylade och klara. Om ni önskar eller om vädret ställer till det går det självklart bra att fota i vår studio också.

Vi erbjuder även morgongåva fotografering antingen på bröllopsdagen eller vid ett tidigare tillfälle. Välkommen att kontakta oss för mer information.

brollop2014