Är du klippan vi söker?

we_want_youVi söker en bildbehandlare och fotograf som kan redigera bilder och ta hand om kunder som kommer in till vår butik. Du bör klara av att ta mycket eget ansvar och serva kunder i alla åldrar. Att vara stresstålig är en god egenskap, självklart talar du även engelska då vi har en hel del kunder med utländsk bakgrund.

En stor del av ditt jobb kommer bestå i att redigera bilder i Photoshop, så det är självklart att du har goda redigeringskunskaper. Det är inget krav, men meriterande om du även har erfarenhet av Capture One Pro och Adobe Lightroom. Det är även ett plus om du har ett gott bildseende och har fotografisk grund, men det är inget måste att du är utbildad fotograf.

Du kommer att arbeta självständigt med många olika arbetsuppgifter t.ex. redigering av bilder, ID-korts fotografering, montering av bilder och ramar men även uppdatering av hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Du kommer även att sköta butiksförsäljning samt hålla bildvisningar för våra kunder.

Vi kommer givetvis att utbilda dig så att du kommer in i din yrkesroll, det viktiga är att du har goda grundkunskaperna enligt ovan och har vilja att lära dig.

Tjänsten är i första hand timtid/deltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning med möjlighet till förlängning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser helst en kvinnlig sökande men alla är välkomna att söka.

Skicka en kort presentation av dig själv, samt vad du studerat eller arbetat med tidigare, bifoga även en nytagen bild av dig själv. I din ansökan vill vi även se bilder som du har redigerat d.v.s. ”före och efter” bilder.

Vid intresse maila i ditt CV till: info@sandro.nu

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökan eller frågor per telefon, Facebook eller andra mediatyper pga. hög arbetsbelastning.