Rösta på Februaris Brudpar Ewa & Daniel

In och rösta på Ewa & Daniel Umeå brudparet

FEBRUARI, Borgerligt bröllop i Umeå
Foto: Lena Lee / sandro.nu

Eva & Daniel Näsström
vigdes den 13 januari 2018 i Umeå stadshusBERÄTTELSE: ”Den 13/1-2018 gifte vi oss i smyg i Umeå stadshus. Hade tidigt önskemål om fotografering utomhus för att föreviga detta vinterbröllop. Och vilka bilder vi fick, ute var det 18 minusgrader och snön låg vit på träden. Efter vigsel hade vi bjudit in några nära vänner och familj på fika/middag. Vi hade bjudit in dem med rätt kort varsel, detta för att inte någon skulle ana något. Vi är inte är dem som brukar bjuda i så långt innan till middag.
Sen en sommardag i juni bjöd vi in till en fantastisk bröllopsfest på Brännlands Wärdshus där vi bjöd på middag och tårta och dansade in inpå småtimmarna till musiken som vår DJ spelade. Fantastiskt att få dela festen med vänner och familj då de var många som inte hade möjlighet att komma på middagen/fika som vi hade efter vi hade gift oss.”

https://www.brollopsguiden.se/