Barn och familj

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pigga, nyfikna, blyga, spontana, busiga, det är fantastiskt roligt att fotografera barn och familjer! Med mycket erfarenhet och tålamod fångar vi ditt barns personlighet. Vi busar och leker fram skratten men vi tycker också att allvarliga barnbilder är vackra. Vi försöker alltid fota med stor variation. Om vädret tillåter fotar vi gärna utomhus. Passa på och var med själva på bild, familjebilder är ett värdefullt minne!

Vilket paket och när ska jag boka?
Vi fotograferar barn i alla åldrar och alla tider har sin charm! 1-3-års ålder är väldigt populära tider för barnfoto. Boka en tid på dagen när ditt barn är som piggast.
Om det är ett barn som ska fotas räcker det att boka ”mini paketet” men om det är fler än ett barn som ska fotograferas passar ”standard paketet”.  ”Lifestyle paketet” är anpassat för er som vill fotografera på valfri plats, kanske på en strand, i en park eller hemma hos er.

Vad ska jag tänka på?
Kläderna påverkar bildens utseende, barn och familjefoton är en investering så tänk på att välja tidlösa kläder. Framförallt på familj och syskonbilder är det bra att hålla sig till enkla, ljusa, kläder utan märken och mönster. Vi har mycket rekvisita men ta gärna med någon personlig leksak.

Här kan du se hur det kan gå till under en familjefotografering hos Sandro:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.