Bröllop

Fotografering Alla har vi olika förväntningar och förutsättningar, att fånga en känsla i bilderna är ett samarbete mellan fotograf och er. Därför bokar vi ett möte, innan fotograferingen för att bolla idéer och lyssna på just era önskemål. Vi på Sandro är vana att fotografera människor i alla åldrar och kommer att göra allt för att ni ska känna er avslappnade och bekväma under fotograferingen. Vi åker gärna ut till olika platser för att fotografera men vi har även en fullt utrustad studio i Umeå. Den är reserverad för er om vädret skulle ställa till det. Det är en trygghet.

Visningstid En personlig visningstid ingår i alla paket och den bokas in vid ett senare tillfälle. Vi har ett visningsrum där vi visar alla bilderna i stort format och presenterar olika produkter och bildlösningar t.ex. album, tackkort, förstoringar och digitala filer. Läs gärna mer om våra produkter här.

Betalning, bokningsavgift minst 2500 kr betalas vid bokningstillfället och resten senast vid fotograferingsdagen. De produkter som ni väljer att köpa betalas efter visningen och kan delas upp på flera tillfällen.

Våra Bröllopspaket

Priserna nedan gäller fotografering på lördagar, vardagar kan vi erbjuda andra paket. Fotograferingstiden bokas sammanhängande. Tillägg för resa utanför Umeå tillkommer. Kontakta oss gärna för offert om ni har önskemål som inte täcks av våra Bröllopspaket.

Detta ingår i alla bröllopspaket:

  • Konsultation inför fotograferingen
  • Fullt utrustad studio, alltid reserverad för er vid dåligt väder.( Vid fotografering i Umeå omnejd.)
  • Personlig bildvisning då ni får välja produkter och ta del av våra erbjudanden.
  • Tillgång till ett webbgalleri över de fotograferade bilderna under begränsad tid så att man kan se och välja sina bilder.
  • Samtliga beställda bilder ingår utan extra kostnad som lågupplösta filer.
  • Arkivering av filerna på vår backupserver under begränsad tid.
  • Unik fotograferingsgaranti

Läs mer om våra tre olika bröllopspaket nedan.

All inklusive Luxury Guldpaket      Silverpaket     Bronspaket