Gravidfotografering

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att vänta barn är en unik upplevelse oavsett om det är första barnet eller om man väntar syskon. Det har blivit populärt att bevara kroppens vackra former på bild. Med olika typer av ljussättningar kan vi tillsammans skapa konstnärliga fotografier. Vi pratar alltid om era önskemål innan fotograferingen. Vanligast är att fotografera i vår studio då vi har full kontroll över ljuset men om ni vill fotografera i dagsljus kan vi komma överens om en annan plats.

Vilket paket och när ska jag boka?
Många väljer att fota magen mellan vecka 28-36 men alla är olika och det viktiga är att du känner dig bekväm.
Vi rekommenderar att boka vårt ”standard paket” då vi i lugn och ro kan fotografera med olika ljussättningar och klädbyten. Det går utmärkt att komma ensam men om ni vill fotografera tillsammans med partner eller syskon går det också bra!

Erbjudande just nu: När du bokar en gravidfotografering ingår en nyföddfotografering utan kostnad!

Vad ska jag tänka på?
Använd helst löst åtsittande kläder innan fotograferingen, hårda resårer kan ge märken på huden som syns på bilderna. Vi hjälper dig gärna med klädval till fotograferingen, det är personligt och beror på vilken stil du vill ha. En del väljer att fota i underkläder för att verkligen få fram formerna (tänk då på att matcha trosor och BH) men det går också utmärkt med tajta kläder som följer kroppens former. Klassiska plagg i vitt och svart blir ofta snyggt då fokus ska ligga på kroppens former och inte på mönster eller skrikiga färger. Det är ofta fint att använda en blus eller kofta som går att öppna så att magen syns.

Vi har rekvisita ( tex. olika klädplagg, och blommor.) Men fotograferingen blir mer personlig om du tar med något eget, såsom ett smycke, plagg,leksak eller varför inte små små skor.
Ta gärna med eget smink till studion, lite extra puder är ofta bra för att minimera blixtblänk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s