Monteringsalternativ

Åldersbeständiga förstoringar
För att bilden ska bli mer stabil och få längre hållbarhet än ett vanligt foto skyddslaminerar och monterar vi våra förstoringar på syrafri kartong. Laminatet ger bilden en vacker yta och bättre beständighet mot yttre påverkan.


Modern ram
Vit eller svart smal ramlist med rak profil. Rekommenderas till bilder upp till 50×70 cm. Ramlistens utseende kan variera lite beroende på vilken tillverkare vi för tillfället använder.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Lyxram
Bred profilram i en mängd olika färger och variationer. Rekommederas till bilder från 30×40 cm och uppåt i storlek. Kontakta oss för mer information.


Canvas
Breathing Color Lyve Canvas är en helmatt arkivbeständig canvasduk med djup svärta, hög vitpunkt och klara färger. Canvasen har en unik coating som är syrafri och PH-neutral. Certifikat för arkivbeständighet medföljer. Canvasbilder levereras uppspänd på 1,5 cm djup kilram, 3 cm djup kan fås mot tillägg.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Art Plate
Arkivbeständig bild monterad på 1,6 cm djup MDF-skiva, vit eller svart kant. Valnöt eller aluminium på beställning.

Detta bildspel kräver JavaScript.


DiBond
En 3 mm skiva med två tunna aluminiumskikt och en svart kärna. Otroligt stilrent sätt att montera och presentera sina bilder. Kommer med 20 mm aluminiumdistans monterad baktill redo att hängas på väggen.

Detta bildspel kräver JavaScript.


X-Frame
Bilden monteras med bildytan uppåt under en 8 mm plexiglasskiva ovanpå en svart eller vit aluminiumskiva. Modernt och exklusivt utseende.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Collage
Finns i tre olika utföranden samt med vit eller svart ram. Ramlistens utseende kan variera lite beroende på vilken tillverkare vi för tillfället använder.

  • 3 bilder 12×12 cm inkl. passepartout och ram
  • 3 bilder 13×18 cm inkl. passepartout och ram
  • 4 bilder 15×15 cm inkl. passepartout och ram

Detta bildspel kräver JavaScript.