Omdömen

Har fotat barnen på sandro i 12 år sjukt nöjd med alla foton och framförallt att få ihop bra bilder med alla barn – så proffsiga – alltid nöjd.

Märit

Jag är jätte nöjd med resultat av mina bilder! Fotografen lyckades verkligen fånga otroliga bilder på våra mig. Jag kan varmt rekommendera och kommer absolut att gå tillbaka dit. Tack Sara och Lena för jättefina bilder!

Anonym

Avslappnat och roligt! Man är väl inte helt bekväm framför en kamera i vanliga fall. Men Lena gjorde det roligt och fick mig att se ut som en toppmodell på bilderna 🙂

Sara

Fantastiska foton! Vi har fotat båda våra döttrar vid 6 månaders ålder. Båda gångerna var det Lena som fotade och finare foton hade vi inte kunnat få. Hon har verkligen lyckats fånga deras personligheter och fotona är både vackra, roliga och naturliga.

Emelie

Så nöjda! Sandro fotograferade på vår bröllopsdag fotografen var Ingrid. Vi blev sååå fina och är toppen nöjda med alla bilderna! Vi kan verkligen rekommendera Sandro till alla som vill bli välomhändertagna och få fina spontana, glada foton.

Anonym

En fantastisk studio med duktiga Lena som har känslan. Flexibiliteten att följa med kunden i olika miljöer erbjuds också. Toppen!!

Lena Lindqvist

Bästa fotografen i stan. Rekommenderas!

Erica Sjödin

Bästa fotografen! Så bra med barn 🙂

Madelen Öystilä Sjödin

Första klassens foto och service!

Camilla Kennden

Superproffsigt! Lena plockar verkligen fram äkta leenden!

Jenny Nyberg

Alltid supernöjd med fotona vi tar hos er, proffsigt utförda fotningar & trots att man har en hög med barn att få ihop samtidigt på en bild så fixar ni det galant!! Kan varmt rekommendera er ❤

Rebecca Larsson

Har fotograferat mig hos Lena sedan barnsben. Förutom ett varmt och avslappnat men professionellt bemötande så har Lena öga för detaljer, lockar alltid fram leenden som är ärliga och hon vet hur man ger bilderna en mening och djup som tilltalar. Jag rekommenderar Sandro till alla jag känner.

Sandra Lundkvist

Tack återigen för fotograferingen Sara! Vi blev såå nöjda med bilderna. 🙂

Marcus Rolf Törnqvist

Tack Sara för jättefina bilder och en rolig dag! Längtar tills vi får sätta upp bilderna på väggen! 🙂

Linnea Hultgren

Tack så hemskt mycket Sara och Sandro för fantastiska bilder!

Malin Eklund

Tack fina Sara för igår, dina foton blir fina som vanligt 🙂 🙂

Mona Ingman

Så bra med barn!

Hanna Tegenfeldt

Högtidskläder tycker att Sandro är toppenfotografer!

Margaretha Lundström – Högtidskläder

Tack Lena de blev jättefina 😀😀

Tina Baker

Umeås gladare och bästa fotograf!  Vi är jättenöjda med Lena som tagit alla våra bilder!

Sara Stenlund – Boporten

Sara Stenlund – Boporten

Jag gillar Sandro ATELJE & GALLERI

Sven-Olof Eriksson

Stort tack för toppen bilder! Vi är supernöjda!

Andreas Bergéli

Tack för fotogreferingen Sara Ingman, vi blev verkligen supernöjda och väntar med spänning på slutresultatet. Vad duktig du är. Tack! =))

Marcus Rolf Törnqvist

Ville bara berätta att min skäggige pappa som var in hos er igår och tog en ny körkortsbild var suuuupernöjd och skröt över att han hade fått ett mycket trevligt bemötande 🙂

Sara von Ahn