Porträtt

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fotografering Ring och boka tid för det fotograferingspaket som passar just er. Gemensamt för alla är att vi alltid lyssnar till era önskemål innan fotografering och jobbar sedan med olika ljussättningar, bakgrunder och rekvisita. En fotografering ska vara en rolig upplevelse så när vi fotar barn leker vi oss fram till skratten. Tänk på att tidlösa färger på kläderna är bra då fokus ska ligga på ansiktet och inte på stora tryck och skrikiga färger. Vår studio är anpassad för familjer med små barn, det finns skötbord och möjlighet att värma mat.

För mer info och bildexempel klicka på länkarna: Gravidfotografering, Nyföddfotografering, Babyfotografering, Barn och Familj

Visningstid En personlig visningstid ingår i alla paket, direkt efter fotograferingen eller vid ett senare tillfälle. Vi har ett visningsrum där vi visar alla bilderna i stort format och presenterar olika produkter och bildlösningar. Ni kan läsa mer om produkterna här.

Betalning Fotograferingskostnaden betalas alltid vid fototillfälle. De produkter som ni väljer att köpa betalas efter visningen och kan delas upp på flera tillfällen.

bilder

Detta ingår i alla våra fotograferingspaket: 

  • Fullt utrustad studio
  • Personlig bildvisning då ni får välja produkter och ta del av våra erbjudanden.
  • En värdecheck på en specifik summa att köpa produkter för när man beställer bilder senast en månad efter fotograferingsdatum
  • Samtliga beställda bilder ingår utan extra kostnad som lågupplösta filer.
  • Arkivering av filerna på vår backupserver