Vuxen

Unna dig själv en kreativ fotografering eller ge bort en bild på dig själv till någon du tycker om. Vi har många olika fotoalternativ och utformar varje fotografering efter just dina önskemål. Vi tycker det är kul om ni har egna idéer och vi träffar er gärna innan för att planera fotograferingen. Vi kan plåta i studion eller så kommer vi överens om en annan plats, utomhus, hemma hos er eller i en vacker byggnad.  Grundpriset för fotografering är 995:- Efter fotograferingen får ni alltid en personlig visning av era bilder där vi presenterar olika produkter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bara du En kreativ fotostund där du får möjlighet att plåtas i olika kläder och accessoarer. Vi ljussätter på varierande sätt för att skapa smickrande bilder. Vi samarbetar med flera frisörer och makeup-artister så om ni önskar kan vi planera styling innan fotograferingen (det tillkommer då en extra kostnad). Det här är en upplevelse som uppskattas av många och är en utmärkt present att ge bort till någon.

Kärleksfotografering
Har ni förlovat er eller kanske bara känner för att göra en kärleksfull fotografering tillsammans? Vi bestämmer en plats där vi träffas och fotograferar varierade bilder. Det finns många typer av kärlek så det går lika bra att fota sig tillsammans med sin kompis eller med sitt barn.

 

Gravid
Under denna fotografering koncentrerar vi oss på att fånga dina vackra former med hjälp av olika ljussättningar. Det går bra att fota ensam eller med partner och eventuellt syskon.

Budouir
Vill du fota vackra och sensuella bilder i underkläder? Vi genomför en kreativ fotografering med fin känsla.